Новини

24-chasa.eu пита кой е Чичко Паричко от Банкя зад блондинката? Натали побърка Търново с минижуп и БМВ за 150 бона (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Натали Трифонова вдигна тестостерона на болярите във Велико Търново, като се появи с влудяваща латексова рокля, едва прикриваща най-милото ѝ, и спортно БМВ Х5 М-серия за поне 150 000 лева, предаде очевидец пред 24-chasa.eu.

Блондинката изгря в целия си блясък благодарение на своя Чичко Паричко от Банкя. Според мълвата красавицата има дълбока връзка със застаряващ политик, който давал мило и драго, за да се любува на нейните прелести.

Иначе вече е ясно, че синоптичката зарадва плейбоите в родния си Велико Търново заради абитуриентския бал на любимия си братовчед Сашо Ковачев.

Наталка била дама на младия кавалер. От снимките й в социалната мрежа се вижда, че е събрала погледите на всички присъстващи със супер късата лъскава рокля. Блондинката по принцип предпочита да носи минижупи, за да подчертава дългите си крака.

Освен тоалетите и марковата чанта, за които 24-chasa.eu ще постеви отделна публикация, за да стане ясно колко точно струват, Натали впечатли съгражданите си със скъпото БМВ с баровски номер СВ 07 77 РВ.

Знайно е, че Трифонова е много близка с роднините си по майчина линия и често ходи с тях на почивки. С баща си не поддържа чак толкова топли отношения.

Родителите й се развели, когато била малка, и с татко й се отдалечили. С днешна дата той има друго семейство и по-млък син.

Материалът 24-chasa.eu пита кой е Чичко Паричко от Банкя зад блондинката? Натали побърка Търново с минижуп и БМВ за 150 бона (ГОРЕЩИ СНИМКИ) е публикуван за пръв път на 24-chasa.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Народ

Препоръчани

Back to top button