Новини

24-chasa.eu разкри измама: Ето как депутатът от ГЕРБ Георги Георгиев се намърда в НС (СЕКЦИОНЕН ПРОТОКОЛ)

Депутатът на шайката ГЕРБ от Георги Георгиев, избран от 1 МИР – Благоевград, е влязъл в парламента с цената на грандиозна измама, разкри източник на 24-chasa.eu от Югозапада.

Наскоро разкрихме, че Георги Георгиев наел изборни търговци, които да купуват гласове за него, за да се намърда в 49-ия парламент през задния вход. Схемата му се оказа успешна, защото въпросният изборен търговец в момента е народен представител.

САМО в 24-chasa.eu: Кандидатът на ГЕРБ Георги Георгиев купува гласове, прокуратурата си трае (ДОКАЗАТЕЛСТВО)

Сега редакцията ни се сдоби с изборния протокол, от която става ясно каква е измамата, с помощта на която гербопитекът отново „представлява“, всъщност прецака, народа.

Въпросът е дали сега прокуратурата в лицето на Иван Гешев, обявил война на хунтата, ще си довърши работата и ще бъдат предприети съответните мерки срещу Георги Георгиев.

Това е протоколът от секционната комисия в с. Плоски –селото, в което гласува въпросният депутат и селото, в което беше успана с различни стимули цялата комисия.

Калинката на ГЕРБ е поставен под номер 4 в листата и за него се гласува преференциално с номер 104. Сами вижте как са писани преференциите в протокола, а това въобще не е всичко около този човек, подчерта източникът на 24-chasa.eu.

Очаквайте продължение в 24-chasa.eu

Материалът 24-chasa.eu разкри измама: Ето как депутатът от ГЕРБ Георги Георгиев се намърда в НС (СЕКЦИОНЕН ПРОТОКОЛ) е публикуван за пръв път на 24-chasa.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Народ

Препоръчани

Back to top button