Новини

ЧЕСТНИ ИЗБОРИ в 24-chasa.eu: Купувачите на гласове се покриха, милиони отиват за вота наесен

Най-големите купувачи на гласове, повечето от които са познати на МВР, са се покрили за вота на 2 април. Източник на 24-chasa.eu от спецслужбите призна, че партиите са отсвирили тези избори, защото пазят ресурсите на черните каси за вота 2 в 1, който се очертава през октомври.

Поради паритет в силите към момента няма изгледи да се състави правителство и след 2 април. Затова и основните политически сили не си дават никакъв зор, а оттук няма работа и за търгашите на гласове. Това пък поди до абсурда вотът след 2 седмици да се очертава като най-честният в новата ни история, просто не се трошат левове за избори, на които никой не обръща внимание, смята информаторът на 24-chasa.eu.

Това е причината партийните кукловоди да са се фокусирали върху поредните парламентарни плюс местни избори, които би следвало да са през октомври. Тогава се очертава и най-голямата борса на гласове, в която ще се излеят милиони в битката кой да се докопа до властта – на местно ниво и в парламента.

Материалът ЧЕСТНИ ИЗБОРИ в 24-chasa.eu: Купувачите на гласове се покриха, милиони отиват за вота наесен е публикуван за пръв път на 24-chasa.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Народ

Препоръчани

Back to top button