Световни новини

Неочакваните планове на Риана

Никой не е гледал на Риана като на жена, която иска да се ожени и да има много деца. Оказва се обаче, че певицата иска точно това от живота. И макар че желанията ѝ няма да се сбъднат в традиционната последователност – брак, деца, а по-скоро в обратен ред, все пак плановете на Риана и ASAP Rocky са точно такива.

Според източник, близък до звездната двойка, двамата нямат търпение да се оженят, след като Риана роди, пише „Сънди мирър”.

„Риана е луда по ASAP. Двамата имат много силна връзка, а и Риана винаги е била традиционалист. Със сигурност ще се оженят. Все още няма планове кога ще бъде сватбата, но няма да е преди бебето да се роди. Тя е сигурна, че иска да бъде с него цял живот, както и той се кълна във вечна любов към нея, затова е въпрос на време“, цитират от изданието източника.

Вестникът допълва, че преди да се събере с ASAP Rocky, Риана не е мислела за деца, но рапърът е променил възгледите и плановете ѝ за живота. По думите му сватбата със сигурност ще е след раждането и то в Барбадос, където живеят роднините на певицата. Тъй като тя е много близка с със семейството и роднините си, половинката ѝ няма нищо против да организират сватбата там.

Според изданието Риана дори вече е избрала кръстница на бъдещето си дете и това ще е премиерът на Барбадос – Миа Мотли.

Препоръчани

Back to top button