ШОК ! ШоУ

Пада главата на Рачков! Капките хлопнаха с най-тъпия сезон заради него

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Феновете на формата „Като две капки вода“ признават, че са спрели да го гледат редовно заради ненужно дългите шеги и откровено пародийното отношение на един от водещите – Димитър Рачков, пише Блиц.

„Прекалява много! Ясно е, че е по сценарий, ама той много досажда с постоянните прекъсвания, омаловажаване на всичко. Никой не може да се изкаже докрай, не става ясно какви са коментари, слушаме само Рачков“, гласят реакциите възмутените зрители.

Рачков пуска доста безвкусни шеги, които се отразяват и на имиджа на иначе едно от най-обичаните шоу програми в родния тв ефир.

“ Г-н Халваджиян, обръщам се персонално към вас тъй като считам, че като един съумял продуцент, се интересувате от мнението на феновете за вашата продукция. Като цяло замисълът е добре режисиран, само че всичко хубаво завършва дотук. Според мен и като чета мнението на другите фенове водещият Рачков прави шоуто негледаемо. Всички мои другари, сътрудници и познати ми споделят, че не го гледат поради въпросния водещ. Искам да ви попитам, вие харесвате ли тези плоски, глупави, безсмислени простотии? Ако желаете да имате висок рейтинг обърнете внимание повече на участниците и журито, които в действителност минимум приказват и разясняват изпълнителите“, обръща се възмутена зрителка директно към продуцента Маги Халваджиян.

Публикацията Пада главата на Рачков! Капките хлопнаха с най-тъпия сезон заради него е публикуван за пръв път на Новини от шоубизнеса.

ШоУ

Препоръчани

Back to top button