Новини

Само в 24-chasa.eu: Ванчо Овцата от ГЕРБ запечата бус на ПП с пяна, МВР-Сандански замете скандала

МВР е прикрило просташка атака на ГЕРБ към „Продължаваме промяната“, станала на площада в Сандански на 10 март, издаде ексклузивно пред 24-chasa.eu очевидец на вандализма. Дивашкият екшън се заформил, след като гербопитекът Иван Чалъков с всичко казващия прякор Ванчо Овцата запечатал с полиуретанова пяна микробуса на ПП.

Ето пълния текст на сигнала до 24-chasa.eu:

Здравейте, искам да ви информирам за един инцидент, станал на 10 март в Сандански по време на предизборно мероприятие на коалиция ПП-ДБ и сдружение Боец на площада в курортния град.

След като бе поставена статуята с чекмеджетата на площада, кандидат-депутатът от ГЕРБ Георги Георгиев реши да организира вандалски акт срещу микробуса на ПП-ДБ.

„Искам да ида в парламента“: Георги Георгиев се моли да стане депутат….

Въпросният гамен Георгиев е №4 в листата на ГЕРБ за Благоевградска област. Бивш председател е на ОбС-Сандански, като по негово време станаха най-големите поразии в общината. Името му е замесено в куп скандали, като например сделка с едни машини втора употреба за чистотата на стойност 900 000 лв.

Има и образувано дело в Районен съд-Петрич за купуване на гласове, множество свидетели признаха, че са получили облага, за да гласуват за ГЕРБ и преференция 104 на предишния вот.

Този човек изкарва 1600 преференциални гласа в собствената община (сами разбирате колко е „харесван“) и 2200 преференциални гласа в областта (как ли ги изкарва, като никой не го познава там?)

Да се върнем на инцидента с буса:

Гербаджията дал пари на Снежана Ибришимова – негова асистентка, осъдена и уволнена за злоупотреба с пари от Агенция социално подпомагане в Сандански, да купи пяна от близкия до офиса на ГЕРБ Сандански магазин. След което верният му приятел Иван Чалъков – Ванчо Овцата, член на общинското ръководство на ГЕРБ, запечатва вратите на микробуса с пяна.

За съжаление случаят беше покрит и не стана публично достояние, въпреки че и Снежана Ибришимова, и Иван Чалъков бяха викани на разпит в РПУ-Сандански.

Материалът Само в 24-chasa.eu: Ванчо Овцата от ГЕРБ запечата бус на ПП с пяна, МВР-Сандански замете скандала е публикуван за пръв път на 24-chasa.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Народ

Препоръчани

Back to top button